Калкулатор BETA

Избор на пратеници во Собранието на Република Mакедонија, 2016


Лиценца од MIT

  1. Државна Изборна Комисија
  2. D'Hondt method
  3. ДИК Предвремени Парламентарни и Претседателски избори 2014
  4. Сите добиени резултати, во живо, од ДИК (во json формат)